THE ENAMELLIST BY CAMILLA PRYTZ

9 November @DogA- Norsk Design-og Arkitektursenter: Camilla launches a brand new collection in a vintage material: enamel.
100% produced in Oslo Norway in collaboration with Opro Produkter AS.
Photos by Knut Bry.

JEG BLIR 40 ÅR, OG I DEN FORBINDELSE HAR JEG OPPFYLT EN GAMMEL DRØM- Å LAGE EMALJE! MIDT I HJERTET AV OSLO FANT JEG OPRO PRODUKTER AS, ET NYDELIG VERKSTED SOM IKKE HAR FALT FOR FRISTELSEN TIL Å LEGGE PRODUKSJONEN SIN TIL UTLANDET. DE HÅNDLAGER ORDENSMEDALJENE TIL DET KONGELIGE NORSKE SLOTT, OG DE FINE EMALJEHJERTENE VI HUSKER FRA BARNDOMMEN. JEG ØNSKET Å LAGE EN 100% NORSK PRODUKSJON, FOR Å SETTE FOKUS PÅ AT EMALJE ER EN GAMMEL HÅNDVERKSTRADISJON SOM KOMMER TIL Å DØ UT. ALLE STANSER, SØLV OG EMALJE ER HÅNDLAGET I OSLO PÅ DEN GAMMELDAGSE MÅTEN. JEG HAR DESIGNET EN SMYKKEKOLLEKSJON INSPIRERT AV HIPPIETIDEN OG MIN EGEN BARNDOM PÅ 70TALLET. JEG HAR HATT EMALJE LITT I BLODET HELE LIVET. MIN OLDEFAR EILER HAGERUP KROG PRYTZ VAR GULLSMED OG JURIST I TOSTRUP GULLSMED, SOM SKAPTE NORSK EMALJEEVENTYR OG HISTORIE MED KJENTE NAVN SOM GRETE PRYTZ KITTELSEN, JACOB PRYTZ OG TOROLF PRYTZ.

FOTO: KNUT BRY
STYLING: LINDA SANDE/ PUDDER
HÅR & MAKEUP: AGNES MARIE GULBRANDSEN/ PUDDER