ISOLAT // Camilla Prytz

Jeg skulle egentlig tilbrakt våren i København, og var der da pandemien inntraff. Alt ble forandret, som for alle andre, jeg returnerte til Norge, og hadde for første gang på 25 år ingen planer. Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe meg litt opp i størrelse, og lenge hatt lyst til å lage noe utendørs. Jeg har gjort meg mange tanker om hjem, røtter ,ensomhet, trygghet,nærhet og avstand i denne tiden, og Isolat er et glasshus for 1 person. Jeg har dekorert det med sommerfugler, som symboliserer skjørhet, transformasjon, forgjengelig skjønnhet og at livet er kort. Mitt ønske er at det skal være til glede og ettertanke for folk som ser det. Det skal stå ute i hele vinter på Randesund Lysstøperi, en nydelig gård her på Sørlandet. Verket er laget spesielt for dette stedet, som er en oase av estetikk, blomster, planter, franske orangerier, dyr, gode kaker og kaffe og nydelige mennesker. Et sted jeg føler meg trygg! 
FOTO: Emma Sukalic